Johanna Nielsen profil
Johanna Nielsen
Virtuell bolagsjurist och VD

Jag hjälper företag med juridiska frågeställningar. Jag är utbildad affärsjurist och företagsekonom. Mitt huvudområde är avtalsrätt.

+46 700 920 255
David Johansson profil
David Johansson
Virtuell ekonom

Jag hjälper företag med ekonomisk analys och uppföljning. Jag är utbildad företagsekonom och nationalekonom. Mitt huvudområde är lönsamhetsanalys.

+46 76 103 17 47
Henny-Östlund-2
Henny Östlund
Virtuell assistent

Jag hjälper företag med grafisk design. Mitt huvudområde är formgivning av informationsmaterial och kataloger samt projektledning av trycksaker.

Katarinabäckström profil
Katarina Bäckström
Virtuell assistent

Jag hjälper företag med researcharbete, eventplanering och sociala medier. Jag är utbildad ekonom och en effektiv administratör.

FridaSmedberg profil
Frida Smedberg
Virtuell assistent

Jag hjälper företag med rese- och projektplanering samt internetresearch. Jag talar spanska och engelska obehindrat. Jag har många års erfarenhet av administration och research från offentlig verksamhet.

171120 Profilbild
Marie Widerberg
Virtuell Assistent

Jag hjälper företag med att hålla sin hemsida och sina sociala medier uppdaterade och levande. Jag skriver vassa pressreleaser och digitalt innehåll. Jag är utbildad journalist och har jobbat som webbredaktör både för privata företag och offentlig sektor.

Anders Foghagen profil
Anders Foghagen
Virtuell assistent

Jag hjälper företag med all slags textarbete, exempelvis copywriting, korrläsning, rubriksättning, översättning, artiklar och sammanfattningar. Jag har jobbat många år som journalist, redaktör och lektör.

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga personer som delar vår vision om ett nytt sätt att arbeta. Skicka din ansökan till info@virmeda.se.