Vi hjälper dig att effektivisera din administration!

Upplever du att administration och pappersarbete tar för mycket av din tid? Vi kan hjälpa dig att frigöra mer tid till din kärnverksamhet genom att sköta ditt företags administration. Vi är experter på att effektivisera arbetsflöden.

Fokusera på det du är bäst på och låt oss hjälpa dig att skapa ordning och reda i verksamheten.

Administration

En effektiv administration är en förutsättning för tillväxt

Smidiga och enkla administrativa rutiner är en grundförutsättning för att kunna skapa en effektiv verksamhet.Även om administration inte är ditt företags kärnverksamhet så är era rutiner och processer avgörande för möjligheten att skapa tillväxt.

Vi är experter på att skapa ordning och reda och hjälper er gärna att lyfta verksamheten till en ny effektivitets nivå.

SÅ HÄR JOBBAR VI på VirMeda

Vi sätter ditt resultat i fokus och motsvarar dina högt ställda förväntningar. Vi ligger i framkant för att möta ditt behov av kompetenta medarbetare.

Vi jobbar i enkla välkända system som inte ställer några särskilda krav på dig som kund.

Vilka system som krävs beror helt på vad ni vill ha hjälp med. Vill ni att vi utför arbetsuppgifter i ert affärssystem så behöver systemet vara molnbaserat för vår åtkomst. När det gäller kommunikations- och samarbetsverktyg brukar vi bland annat använda:

  • appear.in
  • skype
  • Slack
  • Google docs
  • Google drive
  • Dropbox
  • Trello

Men vi är flexibla och kan anpassa oss efter era önskemål.

VirMeda är ett konsultföretag som hjälper företag i tillväxtfas som behöver tillgång till självgående deltidspersonal på viktiga stödfunktioner där det annars är svårt att anställa. Hos oss möter du engagerade medarbetare som vill förenkla och förbättra din arbetsdag.

Ta kontakt