KUNDCASE: Att alltid finnas tillgänglig för sina kunder

Anna Sanderoth Vilkas

Så säkerställer Anna Sanderoth Vilkas att hennes kunder får ett bra bemötande även när hon själv är upptagen.

Anna Sanderoth Vilkas är professionell coach, affärsutvecklare och mentor. Hon skapar motivation och engagemang hos människor och hjälper dem att nå sin fulla potential. Tillsammans med sin man Mikael Vilkas driver hon två företag Sumo Business Development AB och AB Magnetbyrån. Anna är en oerhört driven kvinna med många järn i elden.

UTMANING: Att alltid finnas tillgänglig för sina kunder

Annas fullspäckade schema innebär att hon flera dagar i veckan sitter uppbokad från morgon till kväll utan möjlighet att svara varken i telefon eller på mailen.

Att inte finnas tillgänglig för sina kunder var en stor stressfaktor för Anna. Tidigare löste hon det genom att efter en lång arbetsdag sätta sig sent på kvällen och beta av dagens mail. En lösning som tär på krafterna.

LÖSNING: En virtuell assistent

I Mars 2017 tog Anna kontakt med VirMeda och anlitade Henny Östlund som sin virtuella assistent. Att Anna och Henny inte sitter fysiskt på samma plats är ingenting som kunderna märker av. Nu kan Anna tryggt och enkelt vidarekoppla sin telefon till Henny med vetskapen om att hennes kunder kommer få ett bra bemötande även när hon själv är upptagen. Varje månad gör de upp ett schema över vilka dagar som Anna kommer behöva avlastning. Under dessa dagar sköter Henny all kundkontakt. Hon svarar på mail, gör bokningar i Annas kalender och svarar på kunders frågor.

RESULTAT: Stressfri tillgänglighet och fokus på att leverera värde

Att vara tillgänglig är viktigt, i en värld där vi alla vill få svar på studs. Att vara helhjärtat närvarande med mina kunder är ännu viktigare, och en förutsättning för att de ska kunna nå sina mål med vårt samarbete. Jag har alltid min telefon och mejl avstängd när jag jobbar, tidigare var det en oerhörd stressfaktor att sätta på telefonen efter en heldag i flygplansläge. Idag är jag trygg i att alla får ett trevligt bemötande när jag är bortkopplad och att de får besked om när jag hör av mig. Att Henny är min virtuella assistent gör mig bättre på många plan;

– i min leverans

– i min närvaro

– i min tillgänglighet

– i mitt mående och framförallt

– i alla mina relationer både privat och professionellt!

  – Anna Sanderoth Vilkas


Tror du att en virtuell assistent skulle kunna vara lösningen för dig?

Skicka en intresseanmälan till info@virmeda.se eller ring 08- 121 486 86 för att prata mer.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.