Vi hjälper dig med research!

Vi hjälper dig att utöka din kunskapsbank inom de fält du efterfrågar. Skriver du kanske en blogg och behöver tips, information och inspiration till kommande inlägg? Eller behöver du kanske information om vad dina konkurrenter har för sig eller hur marknaden ser ut?

Oavsett vilken information du söker kan vi hjälpa dig med ett gediget researcharbete. Frigör värdefull tid genom att låta oss göra grovjobbet och få resultatet levererat i form av en lättillgänglig sammanfattning.

Research

Vad är bra research?

Ett bra researcharbete kräver förmågan att kunna ta till sig och utvärdera stora mängder information. Det är viktigt att hela tiden arbeta källkritiskt och söka efter informationens ursprungskälla.  Vem har sagt vad och i vilket syfte? Vrid och vänd på olika perspektiv och dra inga generella slutsatser från en enskild källa eller händelse.

SÅ HÄR JOBBAR VI på VirMeda

Vi sätter ditt resultat i fokus och motsvarar dina högt ställda förväntningar. Vi ligger i framkant för att möta ditt behov av kompetenta medarbetare.

Vi jobbar i enkla välkända system som inte ställer några särskilda krav på dig som kund.

Vilka system som krävs beror helt på vad ni vill ha hjälp med. Vill ni att vi utför arbetsuppgifter i ert affärssystem så behöver systemet vara molnbaserat för vår åtkomst. När det gäller kommunikations- och samarbetsverktyg brukar vi bland annat använda:

  • appear.in
  • skype
  • Slack
  • Google docs
  • Google drive
  • Dropbox
  • Trello

Men vi är flexibla och kan anpassa oss efter era önskemål.

VirMeda är ett konsultföretag som hjälper företag i tillväxtfas som behöver tillgång till självgående deltidspersonal på viktiga stödfunktioner där det annars är svårt att anställa. Hos oss möter du engagerade medarbetare som vill förenkla och förbättra din arbetsdag.

Ta kontakt