Vi hjälper dig med marknadsföring i sociala medier!

Marknadsföring i sociala medier är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till befintliga och potentiella kunder men som företagare är det inte alltid lätt att veta hur man ska komma igång. Vilka kanaler är relevanta för ditt företag och vilken typ av inlägg intresserar din målgrupp?

Vi kan hjälpa dig att ta fram en strategi för din närvaro i sociala medier. Vi kan även sköta det löpande arbetet med att skapa och publicera inlägg.

Sociala medier

Tips för framgångsrik marknadsföring i sociala medier

 1. Sätt mål – vad är syftet med din närvaro i sociala medier?
 2. Tala till din målgrupp – välj rätt kanal och anpassa ditt innehåll och språk
 3. Skapa en dialog med dina följare – envägskommunikation blir fort ointressant, öppna istället för diskussioner som engagerar
 4. Våga vara personlig – lyft fram personerna bakom företaget
 5. Var aktiv – uppdatera dina konton regelbundet

SÅ HÄR JOBBAR VI på VirMeda

Vi sätter ditt resultat i fokus och motsvarar dina högt ställda förväntningar. Vi ligger i framkant för att möta ditt behov av kompetenta medarbetare.

Vi jobbar i enkla välkända system som inte ställer några särskilda krav på dig som kund.

Vilka system som krävs beror helt på vad ni vill ha hjälp med. Vill ni att vi utför arbetsuppgifter i ert affärssystem så behöver systemet vara molnbaserat för vår åtkomst. När det gäller kommunikations- och samarbetsverktyg brukar vi bland annat använda:

 • appear.in
 • skype
 • Slack
 • Google docs
 • Google drive
 • Dropbox
 • Trello

Men vi är flexibla och kan anpassa oss efter era önskemål.

VirMeda är ett konsultföretag som hjälper företag i tillväxtfas som behöver tillgång till självgående deltidspersonal på viktiga stödfunktioner där det annars är svårt att anställa. Hos oss möter du engagerade medarbetare som vill förenkla och förbättra din arbetsdag.

Ta kontakt