Scroll Top
Vi skriver, granskar och tolkar
AVTAL

Anlita en avtalsjurist

När du anlitar en avtalsjurist så får du hjälp att skriva avtal som är anpassade efter just ditt företags situation och behov. Och genom att göra rätt från början minimerar du dessutom risken för att det uppstår kostsamma tvister längre fram.

Har du redan ett befintligt avtal eller har du fått ett avtalsförslag att ta ställning till så kan vi även hjälpa till att granska avtalet, förklara och belysa viktiga punkter samt komma med ändringsförslag. Vi bistår också våra klienter i avtalsförhandlingar eftersom vi vet att det många gånger kan kännas tryggt att ha med sig en erfaren avtalsjurist som står på din sida när man ska sätta sig ner och förhandla med motparten.

Vi har en bred erfarenhet av olika typer av kommersiella avtal och därmed vet vi att grunden till ett bra avtal ligger i en djup förståelse för affären. Därför strävar vi efter att kunna kombinera  en stark entreprenörsanda med utbildning i både affärsjuridik och företagsekonomi. Eftersom det ger oss de bästa förutsättningarna att kunna lyfta fram juridikens affärspotential. Vi brinner framförallt för att göra affärsjuridiken mer lättillgänglig för små- och medelstora företag.

Här  är exempel på avtal som vi kan hjälpa er med

Kontakta oss

Så här arbetar vi

Här nedan är en kort beskrivning av hur vi arbetar för att skriva ett avtal som är helt anpassat efter ditt företags situation och behov. Men tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill veta mer om hur våra avtalsjurister arbetar.

Steg 1

Börja med att kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med.

Steg 2

Vi återkommer med en prisuppgift och bokar därefter in ett videomöte för att gå igenom förutsättningar och behov.

Steg 3

Sen skriver vi ett avtalsutkast baserat på den information som samlades in vid det första videomötet.

Steg 4

Därefter går vi tillsammans igenom avtalsutkastet punkt för punkt för att säkerställa att det återspeglar er tänka överenskommelse och för att reda ut eventuella frågetecken.

Steg 5

Avslutningsvis mailas det färdiga avtalet till dig i word- och PDF-format.

Kontakta oss för affärsjuridisk rådgivning

Footer kontaktformulär