Skräddarsydda avtal till ditt företag

Låt en jurist skriva dina avtal

Jag hjälper dig att ta fram ett avtal som är anpassat efter just ditt företags situation och behov. Att göra rätt från början minimerar risken för att det uppstår kostsamma tvister längre fram.

Personlig service
Det är jag personligen som skriver ditt avtal och säkerställer att det är anpassat efter ditt företags behov.
Fasta priser
Med fasta priser behöver du aldrig oroa dig för vad det kommer att kosta.
Snabb leverans
Korta leveranstider så att du snabbt och enkelt kan få ett korrekt avtal på plats.

Vem är jag?

Jag heter Johanna Nielsen och är affärsjurist, företagsekonom och småföretagare. Med den här avtalstjänsten vill jag göra avtalsjuridiken mer lättillgänglig och anpassad efter ditt företags behov.

Jag driver även bloggen Den virtuella bolagsjuristen där jag delar med mig av tips och råd kring allt som rör företagsjuridik. Läs den här! 

Kontakta mig om du har några funderingar kring tjänsten eller vad jag kan hjälpa dig med.

 

Referenser

Hur skriver jag ett bra avtal?

Hur ett avtal bör skrivas beror givetvis på vilken typ av avtal det gäller. Det finns dock några generella riktlinjer att förhålla sig till och som gäller oavsett vilken typ av avtal du ska skriva.

5 viktigaste avtalen när du startar företag

Genom att göra rätt från början sparar du både tid och pengar. Står du i startgroparna eller har du kanske precis startat företag, då kommer här viktiga tips för hur du skapar en stabil juridisk grund för ditt företag direkt från start.

Tips för att lyckas med avtalsförhandlingen

För att lyckas med en avtalsförhandling gäller det först och främst att definiera målbilden. Vad vill du uppnå med förhandlingen och hur skulle drömavtalet se ut? Här listar jag mina bästa tips.

Teckna avtal med influencers

Marknadsföring med hjälp av influencers är en het trend. För att lyckas med den här typen av samarbeten är det viktigt att skriva bra avtal.

Skicka en förfrågan