Scroll Top

tvistelösning

Som företagare händer det att man blir oense med en kund, leverantör eller samarbetspartner och det uppstår en tvist. Många gånger beror tvisten på någon form av missförstånd mellan parterna och man kan då behöva hjälp med tvistelösning. Det kanske helt saknas skriftliga avtal som reglerar affärsrelationen eller så finns det avtal men som egentligen är kopierade mallar och som inte alls är applicerbara på den aktuella relationen. Det bästa sättet att undvika tvister är alltså att skriva bra och tydliga avtal.  Men det händer såklart även att tvister uppstår till följd av ändrade omständigheter eller att det händer något som parterna inte hade kunnat förutse. 

Oavsett vad som ligger bakom tvisten gäller det att hantera den på bästa sätt när den väl har uppstått. 

Hjälp med tvistelösning

Våra jurister kan hjälpa dig hela vägen. För oss är det viktigt att affären står i fokus och vi väger därför alltid in både juridiska och kommersiella aspekter i vår rådgivning. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan bistå dig.

referenser

vad våra kunder säger.

Anders Färnlöf
EcoRub AB

Ytterst kompetent, trevligt bemötande, kund receptiva för innehåll, snabb leverans och bra kvalitetssäkring, där de personligen följer upp ifall vi är nöjda med materialet. De kan verkligen rekommenderas.

Oskar Haldemar
NorrLab AB

Väldigt nöjd med VirMeda!

Som IT-verksamhet med globala kunder har de kunnat stötta oss med bra rådgivning och levererat uppdrag snabbt. Hög förståelse för projektbaserad försäljning med förmåga att förstå och översätta processer till tydliga avtal.

Spelhem

Supersnabb, jättetrevlig och proffsig!

Återkommer alla dagar i veckan till VirMeda med Johanna i spetsen.

Rekommenderar alla detta företag – 5/5!

Philippe Simon

VirMeda hjälpte oss med en uppsägning av ett agentavtal och att uppnå en förlikning. Johanna satte sig snabbt in i alla frågeställningar och arbetade metodiskt och systematiskt. Johanna är en mycket kompetent jurist. Vi kan varmt rekommendera henne.

Recycling Sweden ROI

Är så nöjd med VirMeda (Johanna Nielsen). Tack för ett professionellt och trevligt bemötande. Strålande service! 10/10 – Rekommenderar starkt!

Salah Chohan

Jättenöjd.

Mycket bra kommunikation, kunskap och juridisk rådgivning. Löste problemet under utlovad tid och till överenskommet arvode. Vi kommer att välja VirMeda i framtiden för våra affärsjuridiska ärenden och rekommenderar dem varmt.

Tack Johanna, du ger kunden bra trygghet med ditt proffsiga arbetssätt och kunskap.

Tvistelösning:

Hur går en domstolsprocess till?

Att vara part i en domstolsprocess är för de allra flesta en ovan och obekväm känsla. Det kan därför vara skönt att förbereda sig genom att läsa mer om hur en domstolsprocess går till, steg för steg.

Rättsskyddsförsäkring

Inledningsvis är det bra att känna till att för många tvister som du eller ditt företag kan hamna i finns det möjlighet att få bra hjälp med de processkostnader som uppstår genom rättsskydd som du har rätt till genom din försäkring.

Då kan vi givetvis hjälpa dig att göra en skadeanmälan och ansöka om rättsskydd hos ditt försäkringsbolag.

Vår avtalstjänst

Våra avtalsjurister skriver skräddarsydda avtal till ditt företag. Hos oss får du alltid personlig service och vi erbjuder dessutom fasta priser.

Kontakta oss för affärsjuridisk rådgivning

Footer kontaktformulär