Framtidens avtalsjurist finns online

Vi skriver, granskar och tolkar

Avtal

Anlita en avtalsjurist

När du anlitar en avtalsjurist får du hjälp att skriva avtal som är anpassade efter just ditt företags situation och behov. Att göra rätt från början minimerar risken för att det uppstår kostsamma tvister längre fram. Med vår erfarenhet av att skriva olika typer av kommersiella avtal vet vi att grunden till ett bra avtal ligger i en djup förståelse för affären. Vi kombinerar en stark entreprenörsanda med utbildning i både affärsjuridik och företagsekonomi. Det ger oss de bästa förutsättningarna att lyfta fram juridikens affärspotential. Vi brinner för att göra affärsjuridiken mer lättillgänglig för små- och medelstora tillväxtföretag.

Vår avtalstjänst

Kontakta oss

Referenser

Så här arbetar vi

Här nedan är en kort beskrivning av hur vi arbetar för att ta fram ett avtal som är helt anpassat efter ditt företags situation och behov. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill veta mer om hur våra avtalsjurister arbetar.

Steg 1

Kontakta oss och berätta vad du vill ha hjälp med.

Steg 2

Vi bokar in ett videomöte för att gå igenom förutsättningar och behov.

Steg 3

Baserat på informationen som samlas in vid det första videomötet skrivs ett avtalsutkast.

Steg 4

Vi går tillsammans igenom avtalsutkastet punkt för punkt för att säkerställa att det återspeglar er tänka överenskommelse och för att reda ut eventuella frågetecken.

Steg 5

Det färdiga avtalet mailas till dig i word- och PDF-format.

Behöver du löpanade affärsjuridisk rådgivning?

Hyr en bolagsjurist

Hur skriver jag ett bra avtal?

Hur ett avtal bör skrivas beror givetvis på vilken typ av avtal det gäller. Det finns dock några generella riktlinjer att förhålla sig till och som gäller oavsett vilken typ av avtal du ska skriva.

Tips för att lyckas med avtals- förhandlingen

För att lyckas med en avtalsförhandling gäller det först och främst att definiera målbilden. Vad vill du uppnå med förhandlingen och hur skulle drömavtalet se ut? Här listar jag mina bästa tips.

Teckna avtal med influencers

Marknadsföring med hjälp av influencers är en het trend. För att lyckas med den här typen av samarbeten är det viktigt att skriva bra avtal.

5 viktigaste avtalen när du startar företag

Genom att göra rätt från början sparar du både tid och pengar. Står du i startgroparna eller har du kanske precis startat företag, då kommer här viktiga tips för hur du skapar en stabil juridisk grund för ditt företag direkt från start.

Skicka en förfrågan

+46 8 121 486 86