Scroll Top

Registrera varumärke

Vem är jag?

Jag heter Johanna Nielsen och är affärsjurist, företagsekonom och småföretagare. Jag brinner för att göra företagens vardagsjuridik mer lättillgänglig.

Varumärket är företagets ansikte utåt och det kännetecken som gör att kunderna känner igen er. Många gånger är det en av företagets viktigaste tillgångar. Därför bör du se till att skydda varumärket genom att registrera det.

Kontakta mig så hjälper jag dig med varumärkesregistreringen.

Hur skyddar man ett varumärke?

När ett varumärke registreras hindras utomstående från att använda identiska eller förväxlingsbara varumärken för liknande varor eller tjänster.

Det är inte bara en logotyp som går att registrera som varumärke – det finns många olika märken och du kan till och med registrera ett ljud.

Ditt varumärke måste uppfylla två krav för att kunna registreras- det behöver skilja sig från liknande varor och tjänster och det får inte gå att förväxla med andra redan registrerade varumärken.

Vill du skydda ditt varumärke i Sverige så registrerar du det hos PRV. Behöver du skydd i fler länder kan du istället göra en internationell ansökan.

När du registrerar ditt varumärke gäller skyddet i tio år.

SÅ HÄR JOBBAR VI på VirMeda

Vi sätter ditt resultat i fokus och motsvarar dina högt ställda förväntningar. Vi ligger i framkant för att möta ditt behov av kompetenta medarbetare.

Vi jobbar i enkla välkända system som inte ställer några särskilda krav på dig som kund.

Vilka system som krävs beror helt på vad ni vill ha hjälp med. Vill ni att vi utför arbetsuppgifter i ert affärssystem så behöver systemet vara molnbaserat för vår åtkomst. När det gäller kommunikations- och samarbetsverktyg brukar vi bland annat använda:

  • appear.in
  • skype
  • Slack
  • Google docs
  • Google drive
  • Dropbox
  • Trello

Men vi är flexibla och kan anpassa oss efter era önskemål.

VirMeda är ett konsultföretag som hjälper företag i tillväxtfas som behöver tillgång till självgående deltidspersonal på viktiga stödfunktioner där det annars är svårt att anställa. Hos oss möter du engagerade medarbetare som vill förenkla och förbättra din arbetsdag.

Ta kontakt